Monday, January 16, 2012

Ordan Burdan Şurdan

Üşengeçliğim üstümde.Tek istediğim kedi gibi soba kenarına kıvrılıp yatmak.Elim resmen gitmiyor hiçbirşeye.Göz altı morlukları yazısını da bitiremedim.
Araya soğukluk girmesin diye yazısız post yapmaya karar verdim ben de.Hoş zaten bu aralar farkettim ki çoğu kimse yazdıklarımı okumuyor,sadece resimlere bakıp geçiyor. Mesela aşağıdaki çekiliş yazısının yorumlarında "seçtiğin renkler çok güzelmiş" yazanlar var.Halbuki kalınca yazdım oraya fotoğraflara aldanmayın,istediğiniz bir rengi hediye edeceğim diye.İnsan üzülüyor öyle olunca...
Neyse,haftanın özeti gibi olsun bu fotoğraflar da..

tarabya
Kış güneşi..
winterbeauty
Bu güzelliği geçen sene çekmiştim. Bu haftayla alakası yok :) Ama nasıl masalsı bir görüntü değil mi?
dikis
Yarasa kollu,bosbol bir tunik dikiyorum.Kırmızı gibi çıkmış ama fuşya aslında alttaki bant.
elbisekalibi
Vintage elbise kalıpları <3 birini gözüme kestirdim bile! ignelik
Serap'ın kendi elleriyle yaptığı iğnelik,çok zarif bir jestti :)
thebodyshopcilekli
Sezin'in hediyesi,önceden çekmiştim resmini bunun.Yoksa çoktan banyodaki yerlerini aldılar hepsi.
arapparfumu
Bu da Misreyn'in hediyesi,Arap parfümlerini çok sevdiğimi bildiği için. Hem de Ankara'da bulmuş :))
Bir de Sonay'ın hediyesi vardı ama o daha o gün çoktan mideye indirilmişti (badem ezmesi <3) o yüzden fotoğraflamak nasip olmadı :)
ysl
Rengine aşık olduğum <3
browneyeshadowpalette
Mavi gözlülere kahverengi far yakışır diye kim demişse yalan demiş.Yıllardır uğraşıyorum,kahverengi farı kendime bir türlü yakıştıramadım.Yumruk yemiş gibi görünüyorum.
walkersbiscuit
Hayatımda yediğim en güzel tereyağlı bisküviler bunlar.Öyle Hollanda bisküvilerine falan hiç benzemiyor.Ama çok pahalı meret.Paketin içinde yanılmıyorsam 9 tane var ve fiyatı 10 lira.Allah'tan çok pahalı yoksa durmadan yer dururum :)
keskek
Keşkek sever misiniz? Afyon keşkeği bambaşka olur ben söyleyeyim size.Ama ne yazık ki restaurantlarda bulması biraz zor.
theearthcafe
The Earth Cafe
DSC08747
greentea
Çin'den hediye gelen yeşil çaylar.
Bu arada ben yeşil çayın her türlüsüne ba-yı-lı-yo-rum.
Berrin buna hep şaşırmıştır nasıl severek içiyorum diye :)
zandfoort
Canım çok sıkılıp,çok bunaldığımda yaptığım tek şey gözümü kapatıp Zandvoort'ta, okyanus kenarında oturup günbatımını izlediğimi hayal etmek. Bir de plajda mumları yakmışlarsa tam benim ortamım.
Kiehls
Geçtiğimiz haftalarda Kiehl's Akmerkez mağazasına tanıtım için davet edilmiştim.Orada yaptıkları cilt tipi testimde sevgili cildim beni yanıltmadı ve normal çıktı :)
Bir ara Kiehl's yazısını da tamamlayıp yayınlamalıyım :/



Anonymous said...

Sahsen ben okuyorum yazilarini:-)rujuna bayildim,markasinj cözdüm ama ismi ne tam olarak?ha bide farlarin markasi ne?haa bide dikis konusundan bir post yapicakmisin?bende cok istiyorum hem annemin makinasida var uf cok isterimm kalplar cok sekerler;-)

ferihann said...

su kar'li manzara nerden meyye bayil dim resmen super bi foto yakalamissin gercekten.birde ciltteki gunes lekelerine ne oneririsin acaba?

asd said...

sümeyyecim kendi adıma söyleyeyim yazdıklarını severek okuyorum ama tabiki resimler bi adım önde oluyor.belki de okumaya tembel bir millet oluşumuzdan geliyordur:) sen yazmaktan vazgeçme hepsi birbirinden güzel .

kenza said...

hiç üzülme canım yaa ben gibi postlarını okuyan başkalarıda vardır sonuçta resimler yazı olmadan anlamsız olur bende yorum yazacaktım tam 31 ocağa kadar post yok mu bi açtım post atmışım inan çok sevindim ve hemen okudum netten araştırdığın bilgileri bizlerle paylaşman çok güzel bence sadece komdinleri paylaşmış olsaydın bu kadar güzel olmazdı bence blogun ama sen hayatı paylaşıyorsun ve bu çok güzel teşekkürler günlerimiz seninle renkleniyor..

Büşra said...

Arap parfümlerinden hiç kullanmadım çok ağır oluyor diye duydum doğru mu? İkinci fotodaki manzaraya bayıldım vee keşkek de harika duruyor. Buyur gel Afyon'a yiyelim :)

Sema Sultan said...

Sen icini ferah tut. Biz noktasi virgulune kadar okuyoruz :)

Serra said...

Maşallah, elinden dikiş de geliyor Sümeyye. Sabırlı olabilmek, ayrıntıyla uğraşabilmeyi becerebilmek ne büyük bir lütuf, tebrik ediyorum seni. :)
Bu arada "hayat sana güzel be" yorumlarına takılma. Malesef ben de böyle bir tepki almıştım geçtiğimiz günlerde. İnsana çok dokunuyor; seni anlayabiliyorum..

Anonymous said...

Bayadir sessiz takip ediyorum seni severek okuyorum yazilari acikcasi diger bloglardan cok fark var bazen bi dergi gibi bazen kose yazisi gibi geliyor yazdiklarin o nedenle bunu bir yasam alani olarak gormek yanlis diye dusunuyorum senin ozel hayatin degil bunun farkina varmak lazim bir okur olarak... Esra krdg

yesilerik said...

Hepimiz imtihanlarimizi kolaylikla veririz ins Bu yazi cok huzunlu olmus yada ben boyle hissetim nedense..
ben yazmistim fb olmadigi icin bulusmayi kacirmak istemiyorum diye burdan duyurma sansiniz yokmu birde mail gondermistim cevap gelmedi diye uzulmustum twittera eklermisin @mltm;)

pembe fiyonk said...

aksine bayılıyorum bloguna meyyeciğim:)hatta yazılarını pür dikkat okumaya çalışıyorum.herşeye rağmen yaz canım.benim gibi okuyanları eksik bırakma.
dikiş işlerini çok merak ediyorum neler yaptın?
rujunla ilgili bir post bekliyorum.
sevgiler.bak ofişinde selamı var:)

hacew said...

Yazılarını okumak bana gayet iyi geliyor.Sık sık ziyaret edemesem de arada uğruyorum sana.
Fotolar içimi açıyor.

Bu ara da herkes kendini bilir ,bazen insanlar yazdıklarına dikkat etmiyor yada lafın nereye gideceğinin farkına varamıyor.Canını sıkma bence

Allah'a emanet ol

La_Edri said...

resimler harika hele karlı olan sanki kartpostal gibi valla.keşkek antalya da çok meşhurdur ben de çok seviyorum bol tereyağlı falan.bu arada bütün yazdıkları okuyorum şahsım adına söyliim:)hayatta her zaman her konuda fikri olan insanlara hayran olmuşumdur sende kesinlikle onlardan birisin benim için.bayılıyorum böyle insanlara...

Nesibe said...

Kıyamam Sümeyye üzülme sen ;) sen bızı hep mutlu ediyorsun Rabbimde seni mutlu etsin inşallah. Dediğin gibi herkesin derdi kendine, hem bu dünyada biraz çekelim ki acılarımızı, ahiretimiz belki hafifler, böyle düşününce yine insan biraz rahatlıyor.. yada daha az günah işlemeye çalışıyor. herneysee :)

Mümkün olduğunca okuyorum postlarını ama yoğunluktan msj bırakamıyorum inan, hele o tarifler hepsini denicem bakalım nezaman :))) dün Berrin'inkine msj bırakmak nasip oldu şimdide sana :)

Gördüm ki yine bizim buralara dalmışsın, zandvoort'lar fln :) bnde severim çok oraları denizimiz şahane olmasada kırlılığı göze batıyor malesef. Bide 'scheveningen' var, zandvoort'tan daha güzel balık yiyecek bir mekan var orda inşallah geldiğinde tarıf ederım, şahane lezzet :) ama kışın gelme yaza doğru gel ki çok esmesin zevkı çıksın deniz kenarında oturmanın :)

Neyse bu kadar, hadi bakalım çıksın ıçınden o sıkıntı ınnnnşallah neşelen :) bu acız kardeşının fınallerı ıçınde dualarında yer ayır ınşallah:)

sihirli süpürgeee said...

Çok güzel renkler seçmişsin diyen kişi bendim. Yazılarını okuyorum yani burdan da anlaşılacağı gibi, gözümden kaçmış o satır ki çok doğal, olağan bir durum bence. Neyse sizi rahatsız eden postumu sildim.

gumeysa said...

Dert etme demek işin kolayı ama:'-( postlari okumadan blogu takibin ne anlamı var. Ben rujun rengine bayılıyorum hep arıyorum reyon gorevlilerine hep seftalimsi flamingo rengi diyorum gülüyorlar gülüyorlar sanki ayıp:-D

gumeysa said...

Dert etme demek işin kolayı ama:'-( postlari okumadan blogu takibin ne anlamı var. Ben rujun rengine bayılıyorum hep arıyorum reyon gorevlilerine hep seftalimsi flamingo rengi diyorum gülüyorlar gülüyorlar sanki ayıp:-D

Esreşker said...

O yorum benim çok dikkatimi çekmişti biliyo musun meyye Allah Allah demiştim hatta bence yazdıkların uslubun resimlerden daha ilgi çekici okumayan kadar okuyan da var boşver o kalıpları gördükten sonra bende annemin esşi kalıplarını bulup çıkardım yinne ilham verdin bana yarın hemen bi bluz dikmeye başlayacağım inşallah ve o parfüm kokusunu bilmem ama kutusu çok şirin çok severim böyle minik parfümleri güle güle kullan cevahirde görmüştüm sanki arap parfümü satan bi stand ben ama vaktim yoktu bakamamaştım tüh :)

elifini said...

ikinci resime bayıldım.diktiğin tuniği görünce dikiş dikmeyi özlediğimi farkettim.acemi bir blogcu olarak buluşmaya bende gelmek isterdim ama bana çok uzaksınız malesef :(

Anonymous said...

Sen dikişi ilerletiyorsun bakıyorum da, eline sağlık çok güzel gözüküyor. Bir de şu badem ezmesi falan yazmışsın, onun altında dudak parlatıcı gibi bişi var ya, o ne ya? Daha önce de bir blogta gördüm ama orda da ne olduğu yazmıyordu, iyice merak ettim..

Sevgiler...

Zeynep said...

Afyon keskegi hem afyonlu hem de afyonda dort sene okumus biri olarak en cok begendigim sey oldu. Hmmmm....:)
Ben aksine yazilar kisa oldugunda uzuluyorum,fazla uzatmayayim deyip yazilari kisa tuttugunda da... Lutfen uzun uzun yaz sen Sumeyye.
Bu yazi gercekten biraz huzunlu geldi bana da.belki sayende bu blogtaki paylasimlarinla yuzumuz guluyorsa,bizim de senin moralini duzeltecek yorumlar yazmamiz gerekir diye dusunuyorum.
Takipcilerin seni cok seviyor sevgili Sumeyye.:) sana tum paylasimlarin icin tesekkur ederiz.:)

Anonymous said...

bu postun içime oturdu..çok samimi çok duygusal geldi..beni hüzünlendirdi birden :((

ben okuyorum yazdıklarını kesinlikle..
dediğin gibi hayatta herkez farklı imtihanlar yaşıyor ..uzaktan güzel görülen hayatların içinde neler saklı bilinmiyor..
sıkma canını samimiyetine ve ne denli paylaşımcı olduğuna inanan çok kişi var..biride benim
sevgiler

esma hale

Sumeyye said...

Adsız 1, ruj Yves Saint Laurent Rouge Volupte peach passion ,far paleti de Philosophy 'den. Dikiş postu şu an diktiklerimi bitirdikten sonra yapacağım inş.

Ferihan,Afyon orası. Güneş lekeleri için tretin,acnelyse vb soyucu krem kullanabilirsin.Bir de eczanede envai çeşit ürün var,Murad'dan uzak dur yeter :)

asd,yok vazgeçmiyorum zaten,arada bi soğuyorum sonra tekrar yazıyorum :) Teşekkürler..

Kenza,teşekkür ederim güzel sözlerin için.Sen gibi okuyucular olduğu için bırakamıyorum zaten :) Yoksa çok da çekilir şey değil.

Büşra hayır hepsi ağır değil. Ama hepsi kalıcı..

Sema,teşekkür ederimm <3

Serra,hayır bir de öyle diyeceğine de ki maşallah. Bir de ben melankolik takışmaya gelmiyorum yani tabii mutlu anlarımı paylaşıcam.Hayret bu insanlar..

Esra,aynen öyle.Bir de ben bu bloğu hobi olarak yazıyorum,insanları da eğlendiriyor senin dediğin gibi,kafa dağıtıyor.Gelip burda acıtasyon mu yapayım yani..

yesilerik,bu sefer buradan da duyuracağım inşallah merak etme :) Amin bu arada..

Sumeyye said...

PembeFiyonk,ben de sizi çok seviyorummm <3<3<3 dikişe gelince her telden çalıyorum cahil cesareti..

hacew,teşekkür ederim güzel sözlerin için :) insanlar kırıcı olmaktan hiç korkmuyor artık..

Hatice,öyle mi görünüyorum dışarıdan? hihi :) Daldan dala atlıyorum genelde.Maymun iştahlı görürüm ben kendimi.Teşekkür ederim bu arada.

Nesibe,ben 2 sefer de gittiğimde okyanus şahaneydi,hatta giren insanlar vardı.Hayatımda gördüğüm en romantik ortamdı :( Gün batımı,tek tek yanan ışıklar,mumlar falan.Dediğin yeri bilmiyorum bakayım bir ;)

Gumeysa,somon rengi:) aklında olsun :))

Sumeyye said...

Esra,dikiş biliyor musun sen de?Göstersene bize diktiklerini :) Senin pembe Kuran'ı nı da göstereyim bu hafta kızlara unutmuşum bak :) Teşekkür ederim güzel sözlerin için.

Elifini,aslında ortada bir mekan seçmiştik buluşma için. Belki bir dahaki sefere sana daha yakın olur.

Aydınbaş,Yves Saint Laurent 'in bir ruju o :) Bu serisini çok seviyorum.

Zeynep,ne zaman bloğu silmeye kalksam böyle seninki gibi güzel bir yorum alıyorum hemen vazgeçiveriyorum sonra :) ÖYle kötü kalpli insanlar birkaç tane ama bu bloğu zevkle okuyan binlerce kişi var,böyle avutuyorum kendimi. Teşekkür ederim sana da :)

Esma,herkese hüzünlü gelmiş anlaşılan :) öyle bir niyetle yazmadım halbuki. evet kimse kimseyi bilmiyor ve uzaktan da olsa böyle kem gözlerle yiyor ne yazık ki..Teşekkür ederim ama :)

serpil said...

Ben de bu sene bebeğimle evde olduğum ve çalışamadığım için dikiş kursuna gitmek istemiştim eylülde,hazır evdeyken diye düşünüyorum,güya kızımı da yanımda götürücem:) gidememiştim,şimdi seni gördükçe ben de evde kendi kendime denemeye karar verdim.. tabi kızım malzemeleri yemezse!:)

burcu said...

merhabalar, blogunuzu birkac aydir begenerek takip ediyorum. yorumlari okurken dikkatimi cekti gunes lekeleri icin Murad dan uzak dur demissiniz. ben kullaniiyorumda daha yeni aldim. kotu bi markami bi bilginiz varsa paylasirsaniz cok
sevinirim. tesekkurler...

hayatveizler said...

yazılarını severek takip ediyorum.fotoğrafların ise bir okadar güzel.dediğin gibi bazı insanlar kalp kırmaktan lezzet alıyorlar.
sormak istediğim,dikiş dikmekle alakalı eğitim aldın mı?birde kalıpları nereden buluyorsun?diktiğin şeylerde çok hoş görünüyor:)

melda said...

ikinci fotoğrafa bayıldım..

şu okumadan yorum yazanlardan ben de şikayetçiyim. ok, okumak zorunda değilsin ama yorum da yazma o zaman. ben bir yere yorum bırakacaksam tekrar yazıyı okuyorum bazen, belki yanlış anladığım bir yer vardır diye.

yeşil çayın da hiç keskin bir tadı yok halbuki, nesini sevmiyor insanlar ben de onlara şaşıyorum ;)

ayrıca yorumlara da hiç kafanı takma. seni sadece blogunda gördükleri kadarıyla tanıyorlar sonuçta. benim bloguma bakıp, sadece yemekle ilgilendiğimi düşünerek biraz da ibadetlerimle ilgilenmemi bile tavsiye eden olmuştu! :))
ibadet konusunda harika olduğumu iddia edemem ama en azından halini tasvip etmediğim bloglara bakıp bakıp ayar veren yorumlar bırakmayla vakit harcamıyorum :)

esra said...

sümeyyecim için rahat etsin cnm ben yazılarını baştan sona okuyorum hatta okumak fotorafmak baktan daha iyi geliyor hiç üzülme lütfen :)

Tatlı Tuzlu Anılarım said...

şu konuya bi açıklık getirmek isterim ki :) okuyorum yazılarını hatta o renk meselelsini de okudum fakat çekilişten sonra renk seçicez sandım :)

said...

Afyon'la ilgili bir şey olunca hemen antenlerim açılıyor onca yıl kaldım da bir yemek kısmet olmadı keşkekten hiçbir yerde yok çünkü :)

uzun soluklu bir yaşam kesiti olmuş bayılarak baktım hepsine :) ne güzel hediyeler öyle.

Kahve gördükçe içim gidiyor aylar oldu bir mocha içmeyeli :(

stylerabish said...

Kullandığın kalıp güler erkan kalıpları sanırım.Ben de kullanıyorum o kalıpları,Burda'nın kalıplarına göre çok daha kullanışlı ve kolay.Dikişlerin bittiğinde bizimle de paylaşır mısınnn:?Merak ettim:))

http://stylerabish.blogspot.com/

elif said...

diktiğin üst çok hoşmuş cnm güle güle giy bu arada sessiz takipçilerin de var bnm gibi sen üzülme öyle yorumlara boşver:)

Esreşker said...

Ah ah meyye biliyorum biliyorum da benim peşinde oduğum şey pratik dikiş inanırmısın annem bir günde harika pileli etekler dikiyor herkes bayılıyor eteklere ben geçenlerde gene senden ilham alarak maksi etek dikmeye koyuldum 5tane diktim üç tanesini hediye ettim hepsinide sana göndermek için fotoğrafladım zaten söylemiştim sana hatırlarsan ama makinede görünen resimler pc ye taktımda görünmüyor :(çok uğrastım ama olmadı resmen pc de görünmüyor fotoğraflar senin bi bilgin var mı bu konuda makinede görünüyorlar ama pc de yok öylece kaldılar telden de istemiyorum görüntü kalitesi düsük oluyor çonkü kumaş da önemli öyle kaldılar çözüm bulabilirsem göndercem inşallah bugün dikmeyi düsündüğüm bluzla birlikte:)

Unknown said...

ben ilk olarak yazıları okuyup sonra fotoğraflara bakıyorum acaba bende mi terslik :) severek ve hergün neler yazmış diye takip ettiğim blog yazarısın kesinlikle vazgeçme yazmaktan. Sınavlarım olmasa bende diksem dikiş, insan diktikçe rahatlıyo bence moral bozukluğuna bire bir.

gumeysa said...

Walla obur görünmek istemedigimden afyon deyince aklıma lokum çöreği kaymağı bide ekmek kadayıfı geldiğini söylemiyorum :-Donun yerine o muhteşem sıcak kaplıcalar;sırtımdan karincalandi :-P

Tuğba said...

Bir sürü olumsuzluğa,imtihana karşı evet ''hayat bana güzel'' banada dıyolar normal hayatımdada,hem guluyosun,neşelisin,ohh ne ala diye.Onemli olan olumsuzluklara karsı hala gülümseyecek seyler bumak,kımse kımsenın derdını bılmez,yansıtmakda zorunda degılız.Çekemeyen varsa okumasın bukdr basit ;)biz severek takıp edıyoruz gerısını halam diyelii '' tınn! ''

Unknown said...

sümeyyecim bende tek tek okuyorum ve zevk alıyorum yazılarından...hatta bak kendi adımı bile gördüm yazında:))teşekkür ederim ve ayrıca güle güle kullan diyorum...bu arada elbise kalıplarınıda beğendim.keşke benim annemde biriktirseymiş:((o tarz elbise yapmıştım çok hoş oluyor..hatta sana öneri de bulunıyım 10\2011 burdasında 129 nolu model elbide vintage tarzı..bu aralar onu yapıcam inşl.tabii birkaç şey ekleyerek:))tekrar teşekkürler:)

pompişCE said...

sümeyyecim bende yorum bırakırken postunu baştan sona büyük keyifle okumama rağmen şalın rengini yazmadım..çünkü onu kazanan arkadaş kazanınca söyler diye düşündüm.. o yorumlara gelince gerçekten şu hayatta mevla kimsenin hayatını dört dörtlük yapmıyo..Olduğu anlarda oluyor tabiki..ama kimi parasızlıkla kimi sağlığıyla kimi ayrılıklarla kimi şer komşu akraba patron veya aile bireyiyle imtihana tutuluyor..insanlar sadece gördüklerini değerlendiriyor..İyiler olduğu kadar kötülerde var..Benden sana tavsiye çok aşırı mutlu olduğun anları detaya girmeden anlat..Herkes maşallah deme erdemine sahip olmayabiliyo..nazar değmesin sana..Gördüğüm kadarıyla çok cici hayat dolu bi kızsın..Rabbim seni de bizleri de kötü gözlerden korusun..

asd said...

sümeyye merhaba bu ayki lila kutunu aldın mı merak ettim ürünlerle ilgili yorum yazarsan çok mutlu olurum.senin iyi ya da kötü yorumlarını okuduktan sonra kullanırsam içim daha rahat edecek sanırım :)

Anonymous said...

canım benim gezdiğim takip ettiğim bisürü blog olmasına ragmen sana elımden geldıgınce yorum yazmaya calısıyorum ki genelde okuyup gecerım malesef.yazdıkların resımlerın verdıgın bılgıler kombinlerin en onemlısı kendin olarak bence harıkasın.hayat sana guzel dıyen arkadsın anlık ruh halı geregı soyledıgı bı sozdur belkıde ama gereksız olmus sonucta burası senın aglama duvarın degıl tabıkıde herkesın derdı var olmaması garıp zaten:) sakın bunlar yuzunden moralını bozma zaten havalar miskinleştiriyo ınsanı bıde bu yorumlar durdurmasın.tanımadıgım halde senı arkdsım gıbı sevebılıyosam bu senın burdan hıssettırdıgın samımıyette saklıdır goren gorsun gormeyeen sussun dıyelım naapalım:)

Anonymous said...

blogunu uzun zamandir takip ediyorum hatta ilk kesfettigim zaman butun gece gecmis postlarini okumustum nasil keyifliydi anlatamam.iste bu mutlu anlarin arkasinda bir emek var senin emegin bunun icin seviyorum seni:) ben daha oncede mail atmistim anlatmistim birde boyle soylemek istedim.insanlarla ugrasmak zor sen yine cok sabirlisin takdir ediyorum seni:) ben egitim hayatim boyunca hep bizim yasayisimizdan biraz daha farkli ortamlarda bulundum bir universitede okuyordum okudugum universite `asirlardir cagdasti`ve benim gibilerin orda yeri yoktu bazilarina gore...simdi baska bi universitedeyim burda da `cagdas turk hekimleri` arasinda yerim olmadigini dusunenler var. yalniz artik bu ulkede cok seyler degisti artik senin gibi tesetturuyle insanlar bir yerlere geldi sizin gibi insanlar okudular yazdilar anlattilar benim gibi artik bunu goren bir cok insan var.dusunuyorumda bazilari kendi iclerindeki farkliliklari bile sindiremiyor yeri geldiginde kalp kirarak elestiriyorken acaba bize universite kapilarinda git babanem gibi basini baglada gel diyenlerden ne farklari kaliyor...bunun bir alakasi yok pek biliyorum ama ne zamandir paylasmak istiyordum simdiye nasip oldu insallah benim gibi yorumlari okuyan birileri vardirda mesaj yerine ulasir:)

Anonymous said...

bu arada adim esma zeynep:)

Sumeyye said...

Serpil,tek başınayken bile zor kalıp çıkarması,teyellemesi.Bir de bebek olunca inşallah vakit bulabilirsin. Kolay gelsin sana :)


Burcu,yok kötü bir marka değil ama kesinlikle parasının hakkını vermiyor.Daha uygun fiyata daha etkili ürünler var.

Melda,ay evet yemek bloglarında da çok soruluyor zaten cevabı yazılmış şeyler,görüyorum hep.Yemek bloğu işi de zor,bir de israf falan diyenler oluyordur,allah sabır versin sana da.Milletimiz fetva vermeye pek meraklı.

Esra,teşekkür ederimmm :)

Tatlı tuzlu anılar,yanlış anlamamışsın,kazanan çekilişten sonra seçecek istediği rengi.

Lâ,yapan bir kaç restaurant var aslında,Lale pide bunlardan biri.Ev lezzetine en yakın onlarınki oluyor.

Stylerabish,normalde Burda kalıplarını kullanıyorum.Bu elb,seler Güler Erkan evet ama daha el atmadım bunlara:)

Elif, insan ister istemez takılıyor işte..

Sumeyye said...

Esreşker,çok değişik bir sorunmuş o,bilmem ki nasıl bişi? bir de başka bilgisayarda denesen?hafıza kartının içindeki klasötler gizlenmiş olabilir.

nice,Allah kolaylık versin sınavlarında..

Gumeysa,bükme,ağzıaçık,patlıcan böreği..daha neler var :)

Vera,ben de öyle her daim gülümseyen bir kızdım ama bu blog işi beni asabi yaptı.,o çekemeyenler,bende nefret edenler daha fazla okuyor bir de :)

Serap,o Burda var galiba elimde hemen bakıcamm :)

pompişçe,evet ben sonradan soracaktım zaten kazanana.Söylediklerinde çok haklısın,insanlar maşallah demeyi bile çok görüyorlar bazen.Keşke hepimizde o erdem olsa..

asd,hayır almadım bu ay hiçbir kutu.Ama likakutu güzelmiş bu ay da gelecek ay alabilirim :)

Ahsen,yorum olmadan blogger bir hiç , sen hep yorum yap :) Anlık ruh hali olduğunu sanmıyorum,başkasının mutluluğuyla üzülen,derdiyle mutlu olan kem gözlü bir kitle var ne yazık ki. Ve maalesef bu insanlar bizlerin arasında daha fazla (başörtülülerin) hep bir yarış,bir kin,aşağılama duygusu içindeler.Allah ıslah etsin

Anonymous said...

Slmlar Sumeyye,seni ve blogunu takip etmeyi gercekten cok seviyorum,hergun kac kez baktigimin sayisi yok desem yeridir,gercekten cok faydali seyler paylasiyosun ufkumun acildigi cok konu var sayende,Rabbim hakkinda kim ne dusunuyosa onada iki katini versin ins,
az once ipekevi sal cekilisinin yorumlarina baktim benim yorumumda ulasmis mi diye,cok denedim ama bir turlu gonderememistim yorumumu,kismet ki besincide gitmis,neyse uzuldugum bi yorum okudum. Bir "arkadas ne cok belesciyiz yazmis",bu sozu kesinlikle uzerime almiyorm ama uzuldum yinede...O yuzden ricam odurki yorumumu silmen ve beni cekilise dahil etmemen.simdiden tesekkurler sevgiyle fransadan Hacer..

burcu said...

cvp icin tesekkurler. onerebilecegin bir urun var mi acaba? Nedense yuzumde cil gibi lekeler cikmaya basladi. Aslinda gunesede cok az cikarim nedenini anliyamadim.

esreşker said...

başka bilgisayarlarda da baktım sonuç aynı gizlenmiştir diye açmaya çalıştım gizli dosya gibi bir sekme bile çıkmadı artık yeni bir makineyle deniyeceğim bakalım nasip ne zamana olur :) bugün bende kalıp çıkardım kumaş arayasındayım şimdi senin de dikişlerini bekliyorum dört gözle kolaylar gele bize balım .. :)

gumeysa said...

Hiçde asabi degilsin kibar birisin.bi kez görsemde hep sıcak gulumsemenle hatırlıyorum seni.meyve veren ağacı hep taşlarlar, sen başını yastığına koyduğunda rahat uyuyorsan felak ve nas oku geç.bide insana nazar deydirirler :-) afyona üç kez gitmeme rağmen hoş insanlarla gitmediğim için çok şey kaçırmışım.
Beni obur göstermedigin için sağol :-D

Anonymous said...

Yaaaaa sakin bole dusunme ben hep okuyorum bu yuzden obur postuna degil buna yorum yaziyorum " beklentisiz okuyucu " ;-) severek takip ediyorum suppersinnn :)

Kübra said...

vuhuu ne ara bu kadar yorum almışsın, maşallah. Tuniğin üstünde nasıl duracak merak ediyorum.. Hediyelerinin hepsi birbirinden güzel. Ama benim çam sakızı, çoban armağanımı koymamışsınn, beğenmedin mi yoksa :P
İnsanlar düşünemiyor ne yazık ki, hele hele güzel güzel giyiniyorsan, güzel yerlerde geziyorsan sanki hiç bir sıkıntın yokmuş gibi geliyor. Ne yapmak lazım dertlerden mi bahsetmek lazım acep :) Öptüm fıstık..

tubiş said...

bırak post yazılarını bazen yorumları bile okuyorum (takip ettiğim her blog için geçerli)eğer post hakkında merak ettiğim bir şey varsa, ilgimi çektiyse yorumlarda bulma umuduyla ...
fotoğraf için bakan kişileri ben şeye benzetiyorum; face e hiç bir şey yazmayıp, yorum yapmayıp sadece fotoğraflar için giren arkadaşlara:)
o kişilere diyorum "kapat face ini boş boş niye tutuyorsun" cvp: yok foto yükleyenler oluyor onlara bakıyorum, vakit geçiriyorum :)
işte bilgisizlik bu yüzden araştıran okuyan merak eden bir millet değiliz. yeni öğrenmeye başlayan çocuklar gibi sadece fotoğraflara bakarlar:) aslında merakları; ne aldı nereden aldı kaça aldı v.s..
o hoca kesilen gruba gelirsek; ben beterlerini bir dergi yarışmasında gördüm, inanamadım:/ ürkütücü, hazımsız, kem gözler (Rabbim korusun) nereye gitsem en çok bakan kişi başörtülü kişiler hem de ne bakış dövecek gibi kendime zor geliyorum eve gelince...eşim bazen tartışıyor "ne biçim insansınız..." diye:( bari çaktırma ya, artık millet fark edilirim, edilmem umurunda değil! bazen görüyorum hoş bir bayan kapalı ister istemez etrafa bakıyorum ona bakan başka bir kapalı var mı diye gördüğüm an hemen oltama atıyorum ben de onlara pis pis bakıyorum
bana yapanlara laf çaktığım bile oluyor ama artık böyle, ne yapayım millet alışkanlık haline getirmiş biri haklarından gelmeli en son Palladium da oldu "ne be ne be ne be ne bakıyorsun " diye bağırdım laf söyledi ben de "senin yaptığın Müslümanca haller mi peki? düşmanca bakıyorsun" dedim guk kaldı ya da öyle bir şey beklemiyordu. yorumumu uzattım baya ama ben de bununla ilgili çok doluyum, çevremdeki arkadaşlarım da keza öyleler, bakıyorum burada da bazı bayanlar da öyle.. eee o kişiler nerede okusunlar bunları işte, bence o kişiler! fotoğraflara bakan kişiler, insanların hislerini önemsemiş olsalar zaten okurlar acizane fikrim

gold butterfly said...

doğum günün kutlu olsun meyye:)nice senelere:)

eyşan said...

meyye yazılarını elimden geldiğince okuyorum hepsi çok güzel keşke önceden keşfetseymişim seni :)resimler çok güzel görmediğim güzellikleri görüyorum seninle

drwilldone said...

Doğum günün kutlu olsun cnm.inş. herpesin geçmiştir :) yeni yaşında dert keder sağlık sorunu vermesin Allah.o güzel yüzün gülsün hep..iyiki doğdun..iyiki warsin canim..

Anonymous said...

Siteni srpbykylmzr yazdığı posttan yola çıkarak buldum. İlk okuduğum posta yorum yapayım dedim. Daha önceki postlarını incelemedim. Güzel bir anlatışın var, sürükleyici, sevdim. Şu geçen yıl çektiğin fotoğrafta çok güzel. Fotoğrafını koyduğun kalıbın aynısı bendede var şayet o kalıp ile çalışırsan buraya da koyarmısın. Dikilmiş halini görüp bende belki dikerim gerçi amatörüm ama olsun :)Sevgiler...

Anonymous said...

doğum gününüz kutlu olsun, sessiz takip edenlerdenim bir türlü izleyiciniz olmayı beceremedim :(
Allahım gönlünüzde ne varsa ne isteğiniz varsa yeni yaşınızda size versin inşallah. Hayırlı, sağlıklı güzel seneler diliyorum. kübra

gold butterfly said...

meyye seni sürekli rahatsız ediorum ama bu asos varya oradan 15£ luk bişe alıcam dielim oda 40 küsüre falan gelio kargo ücreti almıyolar dedinya belli bi limitten sonra geçerli değildir dimi kargo ücreti almama

maral said...

sümeyye cim twitter dan da yazmıştım ama ben burdan da yazıim dedim :) doğum günün kutlu olsun canım :) iyiki doğdun, seni çok seviyoruz :) bu arada ben de bloguma bişiler yazmaya başladım acemice ;p seni ve burdaki herkesi beklerim :))

gumeysa said...

bende 18 ocaklıyım anneme sümeyye ile aynı gün doğmuşuz dedim bu bir işaret olmalı diye dalga geçti laf aramızda netten sümeyyye diye bi kızla tanışıp bide buluşmaya gittik aman akrabalar duymasın:DD

ayşegül said...

merhaba sumeyye ben aysegul ben bısey sorcam bu resımdekı kalıplardan komsumuzdada var ama onlardan kesmeye cesaret edemedım nası oluyolar acaba bu postla ılglı yorumları okumaya calıstım ama cevap verdnmı vermedınmı goremedm zahmet olmassa aydınlatsn benı ;)hizmi_lazim@mynet.com

Sumeyye said...

Doğumgünümü kutlayan herkese teşekkürlerr :)
Gumeysa doğum günü kardeşiymişiz ha?

Gold butterfly,75 euro sınırını geçmediğin sürece dilediğini alabilirsin kargo küpe bile alsan ücretsiz.

Kızlar hepinize cevap yazacağım eve dönünce inşallah şu an telefondan yazamıyorum :/

tubiş said...

goldbutterfly 75£sterlin (89 euro ve 212 tl) üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz yazıyor ama ben 60 sterlin yaptım kargo ücreti falan almadılar daha öncelerinde alıyorlardı 25 tl ödemiştim birinde anlayamadığım herkes farklı bir ücret ödüyor bu da sanırım gelen ürünün ağırlığı ile alakalı(?) ayrıca meyye nin dediği gibi 75 euro sınırı var gümrüklerde, bunu aşan tanıdıklarım var bazen sorun olabiliyor/olmayabiliyor. hal böyleyken 75 euro, 60 küsür sterlin yapıyor burada bir çelişki var anlamadım ama web aleminde dolaşan "skynetww" kurbanı henüz olmadım, çok şükür.

Anonymous said...

meyye seni seviyorum. her ne kadar farklı yaşam tarzlarımızda olsa, içtenliğin, samimi anlatışın çok güzel çok, takipteyim. istanbul'dan kucak dolusu sevgiler.

Anonymous said...

yenimoda.com da romanson gözlükler 49,59,69 tl ye.300tl den düşmüş yani...nasıl fiyatlar? ve de kalitesi nedir bu markanın? bilgi verebilecek olan var mı?

Sumeyye said...

Ben de sizin hepinizi seviyorumm :) İyi ki burdasınız

Anonymous said...

Merhabalar Sümeyye hanim. Ben almanyadan gizli takipcinizim. Bu güne kadar cok severek takip ediyorum blogunuzu. Sizin sayenizde evim hep mis gibi yumusatici kokuyor;) eskiden hep misafir gelmeden önce camasir yikardim ki evim mis gibi koksun diye ve sonradan camasirlar kurumadigi icin odada asili kalirlardi... Yani annem derdi kendi kendine stress yaratiyorsun. Fakat sizin vesilenizle bu derdden kurtuldum. Gecen ipek evi sallari hediye ettiginizi okudugumda cok sevinmistim ve sonra elimi vicdanima koydum ve simdiye kadar hic yorum yapmadim, simdi sadece bir sal icin yorum yapmak vicdanim rahat etmedi. Fakat bugün yazinizi okugugumda üzüldüm ve merak etmeyin almanyadan gizli bir okuyucunuz var sizi cok beyenerek takip ediyor. Simdiye kadar paylastiginiz hersey icin tesekkür ederim sizin yazilarinizi okumak cok güzel. Bize ilham kaynagiziniz. Almanyadan sevgiler ve saygilarimla.... Havize

Anonymous said...

bence hiç umursamamalısın :( çok garip insanlar var :(

Esreşker said...

Mutlu yıllar meyye mutlu yıllar meyye mutlu yıllar mutlu yıllar hadi gel artık meyyeeeee:) biraz geç oldu ama anca girebiliyorum nete ne zamandır mazur gör balım :)

Esreşker said...

OOo doğum günü o vakit mutlu yıllar meyye mutlu yıllar meyye mutlu yıllar mutlu yıllar hadi dön artık meyyeeeeee:)biraz geç oldu ama yeni görüm mazur gör balım..

sekercik said...

bencede onları takma kafana.şahsen ben bloğunu yeni keşfettim ama bayıldım geçmiş dahil bütün yazılarını beğenerek okudum(bir tanesini bile atlamadan) :D ayrıca iğnedenliğe bayıldım :D

said...

Lale pideninde hep önünden geçerdim ama keşkek yaptıklarını bilmiyordum :)

bu arada doğum gününüz olduğunu bilmiyordum Allah uzun ömürler versin.

Gözlerimiz post bekliyor...

Anonymous said...

bugün tesadüfen bir dergide suretini gördüm :) hiç 25 yaşında gibi durmuyorsun bebek gibi suratın var maaşaallah :)) blogda da bundan sonra suretini görmeyi umuyorum :)

Anonymous said...

özledik meyye...ayse

Anonymous said...

nerdesiniz ki :( sürekli bakıyorum yeni yazı var mı diye...
Sevgiler,
Sümeyye

Merium said...

Ahh girl, I really wish I could understand your posts! I always scroll through these pretty picture anyway! Thats how much love I have for u <3
hehe
-Merium

Anonymous said...

Yeni yazını bekliyoruz...
İnşallah iyisindir ve herşey yolundadır...
Sevgileerr:))
SümeyraTuba

Anonymous said...

meyyeee nerdesinn :/
invalid location, 2012

beyza said...

nerelerdesin sümeyye,meraklandırdın yine bizi,iyisindir inşallah.

Anonymous said...

çekiliş 31o ocakta yapacagım yazmıştın tatlım, valla merak ettik iyimisin keyfin yerinde mi? hiç bu kadar ara vermemiştin değil mi meyyecim? umarım bişey yoktur tatlım özleniyorsun :*

yaseinm said...

özledik meyye nerelerdesin:(

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) said...

Sümeyye merhaba,bir süredir bloğunu beğenerek takip ediyorum,"hayat sana güzel be" yorumu ile ilgili birkaç şey söylemeden geçemedim,hepimizin hayatında tatlı tuzlu anlar mutlaka oluyor,nedense imtihanlarımızla mücadele ettiğimizde,olumsuzlukları en azından karşımızdakilere yansıtmadan,içimizde çözmeye çalışınca,bu tip insanlar tarafından sanki onlardan farklıymışız gibi algılanıyoruz..blog sayfana başıma "şöyle kötü şeyler geldi" diye yazılar yazsan bu insanlar ah vah demekten mi hoşlanacaklar?

hatice said...

sümeyye nerelerdesin
çok uzun yok oldun iyisindir umarım
gözler seni arıyor. esksikliğin belli
lütfen dönnn

Anonymous said...

e bitmedi mi usengecligin ya, hadi :/ 2. yorumu yaziyorum bak :)

rtosun said...

sümeyye nerdesin seni merak ediyoruz artik, hic sesin cikmiyor neden bu kadar uzun süre yazmiyorsun özledikkk

Anonymous said...

bugün tam bir ay olmuş yeni post yayınlamayalı :( özledik sizi umarım buralara küskünlüğünüz çabuk biter. bekliyoruz
kübra

gumeysa said...

kendini gün geçtikçe daha ozletiyorsun.hadi gel artık 

Nurgul said...

Her gun bakmaya calisiyorum ama yoksun. İnsallah hersey yolundadir

Nurgul said...

Her gun bakmaya calisiyorum ama yoksun. İnsallah hersey yolundadir

Unknown said...

Merhaba...

bugünden itibaren izliyorum seni :-))

sende buyur gel istersen cok sevinirim...

sevgiler

Anonymous said...

canım hakkında postlar yazılıyor hiç hoş olmayan şeyler söyleniyor bende hayretle okuyorum çelişkili
yazıları belkide haberin bile yok bunlardan senin ismin verilmeden yapılıyo ama herşey çok belli.kimseye zararı dokunmayan bi insanın havasından ne olur allahaşkına,yanlış anlama o yazan gibi havalısın demeye çalışmıyorum ama öyle olsan bile bunun ona ne zararı var.seni sevmek zorunda değil ama yanlış konuşmalarda yapamaz bence.yorum yazdığın söyleniyor gerçekten o kişiye yorum yazdığına inanmadım.

Bluesh Dreams said...

Cnm ben de uzun suredir sessiz takipcilerindenim. Hic yorum yapmadim. Ama seni ipekevi sallarinin ortulusu postunda buldum. O gunden sonra hep takip ettim seni. Gelmis gecmis butun postlari hatta butun commentleri bile okudum. Ben ne yalan soyleyeyim fotalari cok seviyorum ama icinde senin guzel yuzun varsa :) 
Sen benim takip ettigim ilk bloggerimsin.  Dunyanin obur ucundan Avustralia'dan kucak dolusu opucukler sana. Xoxo 

leylâ said...

meyyecim,nerelerdesin? facebook sayfanı mı kapattın :( aldırma tatlım olumsuz yorumlara ya benim için ve bir çok kişi için önemlisin. dün yeni postlar geliyor demiştin en son,bugün face sayfan açılmıyor.baktım blogda post da yok.
ya beğenmeyen bakmasın sayfana,takip etmesin nedir bu milletin bu denli kıskanç halleri anlamıyorum..dolu sayfa var,bende bakıyorum beğenmiyorsam takipcisi olmuyorum.durup orada parazitlik yapmıyorum.
velhasılı,seni sevenler tarafından özlenmektesin..bunu unutma lütfen..